Despre Noi

/Despre Noi
Despre Noi 2016-11-01T17:48:50+00:00

HD Studio Pro Constanta

cameraman-300x225

Furnizam servicii de calitate superioara fotografii uimitoare fiecarui client. Telul nostru este sa capturam si sa creem un portret unic ce va dainui o viata. Folosim o combinatie intre traditional si modern pentru a va reda povestea. Ne iubim munca si fotografia este o adevarata pasiune de care ne bucuram cu adevarat in fiecare moment. Munca nostra nu este mereu aceasi si de aceea apreciem fiecare moment al sau de la captura si pana la prezentarea finala.

Fotografiem si filmam nunti, botezuri si alte evenimente pe raza judetelor Constanta si Tulcea pe o perioada de mai bine de 8 ani si ne-a placut fiecare moment din ea. Stilul nostru relaxat de filmare si fotografiere ne permite sa capturam imagini spontane si reale. Combinam stilul fotojurnalistic si fotografia de nunta moderna pentru a crea fotografii remarcabile pentru memoria eterna.

Munca noastra este rezultatul unui efort de colaborare – va oferim un pic de directie si lasam restul sa decurga in mod natural.

Este important pentru noi sa construim relatii de durata cu clientii nostri. Acceptam doar un eveniment pe zi pentru a dedica clientului timpul si atentia nostra pe care acesta o merita. Suntem angajati in a furniza un nivel de calitate si profesionalism care vor depasi cu mult asteptarile dumneavoastra.